Product was successfully added to your shopping cart.
030 336 086
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Akumulator Odyssey Extreme PC1200 12V-42Ah

Hiter pregled

Za visoko kakovost baterije ODYSSEY je značilna njegova robustna konstrukcija in vsebnost 99,99% čistega svinca. Zahvaljujoč tej inovativni in visoko kakovostni konstrukciji, akumulator zadrži najtežje obremenitve in združuje dve značilnosti v samo eni bateriji: ne nudi samo senzacionalno izhodno moč, temveč tudi velike ciklične sposobnosti. 


Nekateri akumulatorji zagotavljajo ogromno zagonsko moč. Drugi rezervno kapaciteto z globokim praznjenjem. Revolucionarni akumulatorji ODYSSEY pa ponujajo oboje.
Odgovor se skriva v ploščah iz 99,99. Plošče iz čistega svinca so tanjše, zato jih je mogoče v akumulator namestiti več. Več plošč v akumulatorjih ODYSSEY pomeni večjo površino plošč. To pa pomeni večjo moč — dvakrat toliko kot v navadnih akumulatorjih. Akumulatorji ODYSSEY zmorejo celo pri zelo nizkih temperaturah oddajati zagonske impulze s tokom 2.250 amperov, ki trajajo do pet sekund, kar je dvakrat ali trikrat več od standardnih akumulatorjev. Zmorejo tudi do 400 ciklov polnjenja in praznjenja, pri čemer se izpraznijo do 80 %


Akumulator ODYSSEY je izdelan v skladu s strogimi standardi kakovosti na dveh tovarnah podjetja EnerSys: Warrensburg, Missouri USA in Newport, Wales v Združenem kraljestvu. Podjetje EnerSys je izumilo in patentiralo proizvodnjo popolnoma zaprtih plinskih reorganizacij čistih svinčevih baterij leta 1973 in ima dolgoletne izkušnje na področju te tehnologije.


Vključeni so priključni vijaki 


 


Dobavni rok 5 dni

Zaloga: Ni na zalogi

300,00 €

Opis izdelka

Akumulator Odyssey Extreme PC 1200 12V 42Ah

TEHNIČNI PODATKI: 

Kapaciteta: 42Ah

Zagonska moč (EN): 540A 

Dimenzije:

D: 195mm

Š: 165mm

V: 173mm